Ga met de muis over de eerste foto heen om de overdracht te zien.

Enya di CasaShe-Ra (paarsspik): Enya

Karin, Kees, Kristy en Jordy vonden dit een mooie naam en het wordt dan ook de roepnaam voor het paarsgespikkelde teefje. Zij woont vanaf nu in Poeldijk en werd zaterdag opgehaald.

Omdat Kristy ziek was, kon zij, heel sneu voor haar, niet meekomen om Enya op te halen. Zoals te zien op de foto was ze er in gedachten wel bij.

   

Einstein di Casa She-Ra (zwart): Nanook

Zondagochtend werd ook Einstein opgehaald. Hij heeft als roepnaam Nanook (uit de taal van de Eskimo's (Inuit) ) meegekregen, hetgeen betekent "Meester der ijsberen".

Nanook gaat bij Rein en Fred in Amersfoort wonen, waar hij wellicht Evita (Sita, pupje paars) eens tegen zal komen. Tevens zal hij gezelschap krijgen van 6 katten.

   

Enigma di Casa She-Ra (rood): Amara

Amara betekent "oneindig mooi" en deze naam past dan ook heel goed bij Enigma. Zij woont bij Robert en June in Heemstede.  June gaat cursus met Amara doen. Amara zal Darwin en Koda (haar halfbroers) vaak zien. 

   

Eros di Casa She-Ra (blauw): Eros

Eros was het eerste pupje dat werd opgehaald: zijn roepnaam is Eros. Hij gaat in Gouda wonen bij Marit en Rob.

   

Esmee di Casa She-Ra (witspik): Eyla

De roepnaam van Esmee is een symbolische naam: ze is vernoemd naar haar moeder Ayla en ze is een pup uit het E-nest........... Eyla.
Dit mooie "witspikkel" teefje woont in IJsselstein bij Miranda, Ronald en zoon Michael.

   

Ezra di Casa She-Ra (rose): Yara

Ezra, het rose pupje (de grootste dame uit het nest), heeft de naam Yara gekregen. Yara staat voor "prinses" en deze lieve dame zal een prinsessenleven krijgen in Veenendaal bij Tonnie en Ina met hun vier kinderen,  Marina, Gilian, Wesley en Michel. Het pupje was zondagochtend vertrok, krijgt 4 katten, konijnen en kippen als "speelkameraadjes".

   

Evita di Casa She-Ra (paars): Sita

De laatste pup die werd opgehaald was Evita: zij werd zondag opgehaald en luistert naar de naam Sita. Marcel en Simone worden haar baasjes. Sita, woont net als Nanook (Einstein, pupje zwart) in Amersfoort.