Zondag 02-08-09

Met het vertrek van Duke is ons "normale leventje" weer begonnen. Negen weken heeft ons leven om de pups (en hun "oudergezinnen) gedraaid en kwamen zij op de eerste plaats. Wij hebben dit met heel veel liefde en zorg gedaan. 
Wij wensen de, door ons met zorg geselecteerde, pupoudergezinnen heel veel succes met hun nieuwe levensgezel.

Dankwoord aan:

Ayla: voor de fantastische wijze waarop jij de bevalling gedaan hebt: de eerste twee pups hebben wij "samen"gedaan en ik vond dat een geweldige ervaring. Bovendien heb je je moederrol weer fantastisch volbracht. Je bent een kanjer!!

Arno en Martine: ik wil jullie bedanken dat jullie Ayla voor een lange periode aan ons hebben "afgestaan". Het klinkt wel zo makkelijk: "Ayla woont in Wageningen, maar gedurende het eind van haar zwangerschap en tijdens de hele kraamtijd komt ze bij ons wonen", maar het betekent wel dat jullie haar 10 weken hebben moeten missen en daar ben ik jullie heel dankbaar voor.

Janwillem: voor al je hulp en je enthousiasme. Zonder jou had ik dit niet gekund.

Yvette: voor de kans die jij me gegeven hebt. Je bent een schat.

She-Ra: zonder jou had ik dit nooit kunnen doen: jij bent de "stammoeder" van al mijn puppenkids. Bovendien ben je een geweldige oma.

Shanti: voor je enthousiasme waarmee je hebt helpen "mee opvoeden"............ je hebt hiermee bewezen dat jij over een jaartje het "moederschap" ook aan kan. Je bent een geweldige tante.

Doerak, Darwin, Dante, Duke, Dino, Diva, Doeska, Delilah en Donna: dank jullie wel voor jullie aanwezigheid, aanhankelijkheid en aandacht. Jullie zijn allemaal geweldige puppenkids waar ik heel veel van genoten heb. Ik weet dat wij elkaar zullen blijven zien en daar kijk ik nu al naar uit.
Ik wens jullie alle goeds.