chica en magic

Wij hebben voor dit eerste nestje van Chica gekozen voor Best Kept Secret de la Azzurra (Magic) van Yvette Philippi van Kennel Crystal Moon. Magic is als pup geimporteerd uit Argentinie en is volgens Yvette uitgegroeid tot een hele fijne hond, blij, jong en wat onbezonnen ;) Hij is totaal niet terughoudend, kan goed overweg met andere honden (reu en teef) en is helemaal verliefd op kleine kinderen. Magic voldoet aan meer dan aan eisen gesteld in het Fokrgelement van de RZWH en is bovendien getest op alle erfelijke afwijkingen die opgenomen zijn in de "Embark" testen. Hij is in totaal op 160 genetische afwijkingen getest waaronder verschillende mutaties van Hemofilie A en B, verschillende skeletafwijkingen, oogafwijkingen, neurologische afwijkingen en dergelijke. Hij is op alle afwijkingen vrij bevonden en kan deze dus ook niet door geven aan zijn nakomelingen.

Alle overige gezondheidsuitslagen en meer informatie over Magic zijn hier te vinden. Scroll wel door tot u bij Best Kept Secret de la Azzurra  aangekomen bent.
Wij hebben samen met Chica Magic en Yvette bezocht en er was een goede klik. Wij denken dat wij hiermee een bijzondere combinatie hebben.

Op 10 juni 2019 hebben Chica en Magic zeven pups gekregen.