2018 11 02 12.03.07

Op 10-06 zijn de pups geboren van Chica en Magic!!

chica en magic
Wij hebben voor dit eerste nestje van Chica gekozen voor Best Kept Secret de la Azzurra (Magic) van Yvette Philippi van Kennel Crystal Moon. Magic is als pup geimporteerd uit Argentinie en is volgens Yvette uitgegroeid tot een hele fijne hond, blij, jong en wat onbezonnen ;) Hij is totaal niet terughoudend, kan goed overweg met andere honden (reu en teef) en is helemaal verliefd op kleine kinderen. Magic voldoet aan meer dan aan eisen gesteld in het Fokrgelement van de RZWH en is bovendien getest op alle erfelijke afwijkingen die opgenomen zijn in de "Embark" testen. Hij is in totaal op 160 genetische afwijkingen getest waaronder verschillende mutaties van Hemofilie A en B, verschillende skeletafwijkingen, oogafwijkingen, neurologische afwijkingen en dergelijke. Hij is op alle afwijkingen vrij bevonden en kan deze dus ook niet door geven aan zijn nakomelingen.

Alle overige gezondheidsuitslagen en meer informatie over Magic is hier te vinden. Scroll wel door tot u bij Best Kept Secret de la Azzurra  aangekomen bent.
Wij hebben samen met Chica Magic en Yvette bezocht en er was een goede klik. Wij denken dat wij hiermee een bijzondere combinatie hebben en hopen, als alles goed gaat, omstreeks mei/juni een nestje te "krijgen".


Wat kunt u van ons verwachten?
Een pup uit een verantwoorde combinatie, waarbij de nadruk ligt op het karakter, die gedurende de hele kraamtijd in de huiskamer is, hetgeen inhoudt dat hij van het begin af aan, aan alle huiselijke omstandigheden bloot gesteld wordt en met veel liefde en zorg omringd wordt. 

Vanaf drie weken zullen elke dag verschillende mensen langskomen om met de pups te spelen en te knuffelen. Afhankelijk van het weer zullen ze regelmatig in de tuin spelen. Zodra ze hun eerste inenting hebben zal ik ze meenemen naar andere plekken, zodat ze met acht weken in diverse situaties geweest zijn. De ontwikkeling van de pups wordt bijgehouden op de website en in een dagboek wat meegegeven wordt als de pup opgehaald wordt.
Tijdens de "kraamtijd" van de puppen bij ons zijn er maar twee dingen belangrijk: de honden en de aanstaande pupouders. Al onze verdere activiteiten worden aangepast aan onze honden. 

Wat verwacht ik van u?
Het fokken van een nestje doe ik puur uit liefhebberij en er is mij veel aan gelegen om de juiste pupouders voor mijn puppenkinderen te vinden. Daarom verwacht ik dan ook van de toekomstige puppenouders betrokkenheid. Ik wil de pupouders leren kennen zodat het voor mij mogelijk is om, in overleg, de juiste pup bij de juiste pupouders te plaatsen.
Als de pup eenmaal geplaatst is, wil ik graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkeling van de pup en af en toe foto's ontvangen. Dit kan via email. Om van dit alles een idee te krijgen, kunt u het beste het verslag lezen van één van de nestjes.