Pupje blauw
Pupje blauw
Pupje groen
Pupje groen
Pupje paars
Pupje paars
Pupje paarsspikkel
Pupje paarsspikkel
Pupje rood
Pupje rood
Pupje rose
Pupje rose
Pupje turquoise
Pupje turquoise
Pupje witspikkel
Pupje witspikkel
Pupje zwart
Pupje zwart

Vrijdag 05-06-09
De puppenkinders zijn inmiddels een week jong. Ze slapen, eten, groeien en "tijgeren" al behoorlijk door de werpkist. Verder oefenen ze hun stembanden ook al behoorlijk: soms lijkt het warempel al een beetje op blaffen, maar vaker lijkt het op een soort "miauwen".
Ayla "doet het" fantastisch. Het is zo leuk om te zien hoe onze "stoere" hond een liefdevolle moeder is.

We hebben inmiddels de puppenweegschaal binnen en we waren heel benieuwd of deze anders aangaf dan de vorige: met de "steekproeven" bleek het gewicht echter precies hetzelfde te zijn, het wegen gaat alleen een stuk makkelijker.
Als we de kist schoonmaken leggen we alle puppen in een grote "mand". Vorige week hadden ze nog ruimte zat, nu ben ik benieuwd hoe lang ze er nog in passen. Inmiddels hebben ze ook allemaal een nieuw bandje gekregen.

Zaterdag 06-06-09
Vandaag heeft mijn vriendin Conny portretfoto┬┤s gemaakt van de puppenkinders. Ze zijn te zien op deze pagina. Dank je wel Con! Omdat ik benieuwd ben of jullie verschil zien tussen de puppen, heb ik een enquete gemaakt rechtsboven in deze pagina. Je kunt maar 1 keer stemmen!
Arno is vanmiddag op bezoek geweest om te kijken naar en te knuffelen met zijn `puppenkleinkinderen`. Ook heeft hij me geholpen met het maken van een bestand om de gewichten in grafiek weer te geven. Dank je wel, lieve zoon :-).

Zondag 07-06-09
Vannacht hebben wij de puppen en Ayla alleen gelaten. We hebben de huiskamerdeur en onze slaapkamerdeur opengelaten, zodat we alles kunnen horen (en dat doen we ).
Ayla doet het zo goed en de puppen zijn inmiddels zo mondig, dat we ons geen zorgen maken, dat Ayla erop gaat liggen.
Het is een schitterend gezicht zoals het "tijgeren" langzaam evolueert naar "lopen". Je ziet duidelijk dat de dames en de heren proberen hun pootjes onder hun lijfje te zetten en zo de werpkist door "banjeren".
Uiteraard zijn ze vandaag weer gewogen.

Maandag 08-06-09
Gisteren schreef ik al hoe mooi het is om te zien hoe de pups zich voortbewegen. Ze zetten echt hun achterpootjes al onder hun lijfje om zich af te zetten en een paar stapjes te doen...............
Het is ook schitterend om te zien hoe ze bij de "melkbar" komen. De meeste vliegen naar de voorkant om daar een tepel te bemachtigen, maar er is ook een aantal wat achter de rug van Ayla begint, om uiteindelijk ergens aan de voorkant weer te voorschijn te komen.
Hun geluid lijkt nog steeds meer op "gemiauw" dan op blaffen, maar dat zal nog wel veranderen.......

Dinsdag 09-06-09
De pups zijn vandaag allemaal lekker gegroeid, niet alleen van gewicht maar ook verbaal............. tsjonge, wat kunnen ze een "kabaal" maken........
Vanmiddag heb ik een aantal bij me op de bank genomen om er lekker mee te knuffelen en ook om de andere dames (She-Ra en Shanti) vrij te laten snuffelen en te laten likken. Ik was benieuwd hoe Ayla er op zou reageren: ................. prima. Ze ging naast me op de grond voor de bank liggen en Shant en Sheer mochten hun gang gaan. De pups die er vanmiddag uit zijn geweest zijn dan ook zeer grondig gewassen!!!!!
Nu was er ook een exemplaar die mij aan mijn kin snuffelde en een beetje begon te zuigen........ schattig toch? Dat vond ik ook, totdat ik een half uur later langs de spiegel liep....................... ik zag een zuigzoen van wel zo'n 8 cm lang!!!!!!!....... Van een van mijn puppenkinderen.................... geen gezicht!!!!! Hoe moet ik dat verklaren aan de buitenwereld????? Ik weet niet of ik het kan camoufleren en ik denk dat ik er wel een week mee loop.

Woensdag 10-06-09
Gisteren schreef ik dat de pups verbaal behoorlijk aanwezig waren, vannacht was dat ook zo :-((((. Wij hebben toen besloten om overdag de warmtelamo maar eens uit te doen en....................... dat was de oplossing. Ze waren helemaal niet meer zo verbaal, sterker nog: ze hebben bijna de hele dag hun kwekjes dichtgehouden...................... heerlijk rustig. Wij denken dus dat ze het gewoon te warm hadden en dat ze dat aangaven.
Het lopen gaat nog beter dan gisteren, ze zijn inmiddels aan hun derde bandje toe en............... van sommigen zijn de oogjes al een ietsiepietsie open.......................

Donderdag 11-01-09
Vandaag was de oppasdag voor Janwillem: ik heb gewerkt en 's avonds ben ik gaan bridgen: tweede geworden met 63,69%.................. dat was niet gek :-). Ik heb dan ook geen tijd gehad om foto's te maken, maar het weekend worden er weer portretfoto's gemaakt.

Vrijdag 12-01-09
Vandaag hebben alle puppenkinderen hun eerste wormenkuur gekregen (Vitaminthe). Ze vonden het niet echt lekker. Ook oma She-Ra, tante Shanti en mama Ayla hebben een wormenkuur gekregen.
Er zijn inmiddels nog meer oogjes open............ het is zo schattiig!!!!!!!!!!!!!!!!! Ze kijken je echt al aan met van die prachtige grijsblauwe oogjes, alhoewel het nog spleetoogjes zijn ;-)).

SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
puppenkids