De chipper is vandaag  (dag 36) geweest en ze hebben allemaal de chip "ingespoten" gekregen. Het doet best een beetje pijn en ik ben dan ook heel trots dat mijn puppenkinders allemaal alleen maar een klein piepje gaven. Ik heb ze daarna in de tuin gelaten waar ze nog even heerlijk hebben gespeeld. Het is een feest om ze daar te zien rondhuppelen, ze klauteren ook weer zelf naar binnen en vermaken zich binnen ook prima. Als ze gegeten en geslapen hebben laat ik ze naar buiten zodat ze buiten kunnen poepen en plassen, dit gaat hel vaak goed, maar het gebeurt ook nog wel dat ze in de puppenren hun behoefte doet. She-Ra ruimt het allemaal nog steeds op, maar als ik het voor kan zijn, doe ik het zelf. Wij hebben plavuizen in de kamer, maar we hebben vandaag een groot oud kleed neergelegd, zodat de puppen naar hartelust kunnen hollen zonder uit te glijden. Het voer bestaat inmiddels uit half Energique puppenvlees en Eukanuba puppybrokken voor grote rassen. De bedoeling is om ze op droog voer te hebben als ze met hun nieuwe eigenaren naar huis gaan. Gelukkig is het nog niet zover en kunnen wij nog even van ze genieten. 
De puppen gedragen zich behoorlijk zindelijk ;-)). Na het slapen, eten en spelen, doen we het deurtje van de ren open en roepen we ze naar de tuin: ze komen dan alle vijf aangehuppeld, sommige lopen zelfs al naar het gras, andere blijven op de tegels, maar....................... ze doen allemaal een plas en meestal ook een poepje :-)). Het is zelfs al een paar keer gebeurd dat er één voor de schuifpui staat te piepen, om vervolgens buiten een plas te doen. Inmiddels zijn ze helemaal over op droogvoer en krijgen ze alleen 's avonds nog een beetje Energique vleesvoer. Hun ontlasting is mooi stevig.

Ze zijn nu regelmatig uit de ren en lopen dan in de kamer heen en weer te hollen. Omdat ze nog niet ingeënt zijn kan ik niet echt met ze naar buiten, alhoewel we wel al even buiten op het woonerf zijn geweest. Ze reageren heel enthousiast op volwassenen en kinderen en wij zij er dan ook van overtuigd dat het hele vrije hondjes kunnen worden.

Inmiddels zijn alle namen bekend en wij willen nu dan ook graag voorstellen:

 

 

Tayra di 
Casa She-Ra   

Don Giovanni Comte 
di Casa She-Ra           

Chalaska Shandor    
di Casa She-Ra

Rowan di 
Casa She-Ra    

Gravin Sarah
di Casa She-Ra

dag 36     4050 gram 4200 gram 4680 gram 4350 gram 4350 gram
dag 39 4500 gram 4600 gramm 5250 gram 4750 gram 4800 gram
dag 40 4700 gram 5000 gram 5600 gram 5050 gram 5050 gram