Na ruim een halve week zonder internetverbinding gezeten te hebben i.v.m. een kapot modem, eindelijk weer een update.

Vrijdag 10-07-09
Vandaag zijn wij in twee sessies naar de dierenarts geweest om onze pupkinders te laten inenten en voor een gezondheidsonderzoek/verklaring.
's Ochtends gingen we met vier heren: ze werden alle vier gezond bevonden, en ingeent.
Een leuke bijkomstigheid was dat de teckel van de dierenartsassistente ook aanwezig was en het heel leuk vond om met al dat witte spul te spelen. De inenting heeft dan ook weinig indruk op ze gemaakt.

's Middags zijn we met de andere puppenkinderen gegaan. Omdat een teefje diarree had en ook wat verhoging, hebben we haar (nog) niet laten inenten. De overgebleven heer en de andere die dames werden na grondig onderzoek gezond verklaard en kregen uiteraard hun eerste inenting. Ook zij mochten heerlijk spelen met de teckel.

Diarree komt meestal wel een keer voor en hoeft op zich helemaal niet erg te zijn. Toch zijn we er wel heel serieus mee omgegaan. Het vervelende is namelijk dat als een het heeft, de andere pups het natuurlijk ook heel makkelijk kunnen krijgen. Janwillem heeft een heel schema gemaakt waarin uiterst nauwkeurig genoteerd werd wie diarree had en hoe iedereen at.

Zaterdag 11-07-09
Yvette kwam kijken bij, toch ook een beetje, haar pups. Ze vond ze allemaal heel lief en de pups vonden haar ook heel lief.

Zondag 12-07-09
Voor vandaag was de eerste pupmiddag gepland. In verband met de weersverwachting en de diarree van sommige pups, besloten wij om de pupmiddag gewoon bij ons thuis te houden. De helft van de negen pupoudergezinnen kwamen allemaal tegelijk langs om kennis met elkaar te maken en hun "eigen" pup extra te knuffelen. Nathalie (de pupoude van Duke) had heerlijke appelflappen gemaakt.
Verder heb ik e.e.a. verteld over de voeding, de verzorging en de opvoeding van de Witjes en allerlei vragen beantwoord. Edwin en Melika (van Kai = Chakra di Casa She-Ra (een van de twee pups uit het nestje van Ayla van vorig jaar) waren ook langs gekomen om de halfbroertjes en -zusjes van Kai te komen knuffelen. Zij hebben verteld hoe zij hun katten aan een pup hebben laten wennen en andersom.
Ondanks dat we "gewoon" thuis bleven, was het een heel geslaagde middag.

Maandag 13-07-09
Ook de laatste pup is ingeent en gezond bevonden. 's Middags is er divers bezoek geweest.

Woensdag 15-07-09
Ook vandaag was het weer een drukte van belang voor de puppen. Aan belangstelling ontbreekt het niet. Oud en jong hebben vandaag geknuffeld met alle witte bolletjes.
Elke keer bedenk ik me dat ik vergeet te schrijven dat de puppenkids al behoorlijk zindelijk zijn. Ze gaan steeds naar het gras om daar hun behoefte te doen, ook als ze binnen zijn, lopen ze naar de tuin omdaar te plassen en te poepen. Dit betekent wel dat Janwillem en ik heel wat drollen moeten ruimen. Vandaag hebben we de pupouders hier ook alvast aan laten wennen ;-).

Puppies
SDC
SDC
Puppies
Puppies
Puppies
Puppies
Puppies
SDC
Puppies
Puppies
Puppies
Puppies
IMG
IMG
IMG
SDC
SDC
IMG
SDC
groothe
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
IMG
IMG
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC 7268
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
DSC 7315
IMG
IMG
IMG
IMG
DSC
DSC
DSC
mooiesnuit