Vrijdag 03-12-04
Ayla is meegeweest naar de markt en heeft met diverse honden en mensen kennisgemaakt. Toen we naar de markt liepen heb ik haar af en toe een stuk gedragen, want het is anders veel te veel voor haar. Vanmiddag moeten we haar maar eens wegen, want voor mij was het ook bijna te veel ;-)) Op de markt heeft ze met diverse mensen en honden kennisgemaakt. 's Middags zijn Arno en Martine met Ayla naar de dierenarts gegaan om haar te wegen: 8000 gram!! We zijn benieuwd hoe groot en zwaar ze gaat worden. Na het wegen zijn Arno en Martine met de auto naar het bos gereden, zodat ze ook voor de eerste keer alleen in het bos kwam.

Zaterdag 04-12-04
Alweer een echte socialisatiedag....................... 's ochtends zijn we op verjaardagsbezoek bij mijn schoonouders geweest waar veel nieuwe mensen voor Ayla waren, dus dat was ook een goede oefening. 's Middags ben ik met She-Ra en Ayla teruggereden naar Breukelen, om 's avonds weer een kopje thee bij mijn schoonouders te drinken en Janwillem op te halen. De auto is ook geen enkel probleem meer, nu het openbaar vervoer nog :-))

Maandag 05-12-04
Voor vandaag staat een treinritje naar Utrecht gepland, gecombineerd met een bezoekje op mijn werk. Gewapend met een tas met plastic zakjes en vochtige vaatdoekjes voor een eventueel ongelukje stonden we op het perron te wachten op de trein. Op de heenreis heb ik Ayla bij me op schoot genomen zodat ze naar buiten kon kijken. Ze verblikte of verbloosde niet en gaf ook geen kik. Toen we aankwamen op station Utrecht CS, liepen we naar het einde van het perron, waar een boom stond, om Ayla in de gelegenheid te stellen een plasje te doen. Het was kennelijk nog niet nodig voor haar, dus liepen we verder via de stationshal en Hoog Catharijne naar de Lange Viestraat. Na een uurtje trots met haar rondgelopen te hebben op mijn werk, was het weer tijd om naar de trein te lopen. Aangezien we wat vroeg waren voor de trein, heb ik een kopje thee gedronken in de stationshal. Ayla kreeg een bekijks ;-)) De terugreis heb ik haar op de grond gehouden, want dat is toch de plaats waar zij over een poosje hoort, waar ze heel snel in slaap viel. In Breukelen aangekomen zocht ze een plekje waar ze toch zeker een halve liter plaste ;-)) Als dat niet zindelijk is ;-))

Dinsdag 06-12-04
Vanmiddag zijn we, voordat we naar het bos gingen, even bij de dierenarts geweest om She-Ra en Ayla te wegen. She-Ra weegt 29,8 kilo en Ayla weegt 8,7 kilo. Acht weken geleden zaten we in spanning hoe alles verlopen zou. Als ik erop terug kijk vat ik het als volgt samen: De keizersnee heb ik vervelend gevonden, over de geboorte van twee gezonde pups was ik tevreden,  maar Radja te moeten laten inslapen heeft ons heel veel verdriet gedaan. Het is zo onredelijk om een jonge pup in te moeten laten slapen......................... We zullen Radja echt nooit vergeten. We hebben hem voor altijd in ons hart gesloten.