Zondag 19-07-09
De laatste week is ingegaan. We hebben vanmiddag een pupmiddag gehouden voor de pupouders die er vorige week niet waren. Omdat de pups net van hun diarree af waren, hebben wij besloten om ook deze pupmiddag "gewoon"thuis te houden. We wilden niet riskeren dat een van de puppen iets op zou lopen en dat eventueel door zou geven aan de andere puppen. Als een van de puppen namelijk diarree zou hebben, mogen ze niet naar hun nieuwe baasjes en dat zou wel heel teleurstellend zijn.
Net als vorige week hebben wij een en ander verteld over de verzorging en opvoeding van onze witjes. Oma She-Ra stond regelmatig in de belangstelling omdat zij vaak als voorbeeld gebruikt werd. Sheertje genoot daar zichtbaar van.
Omdat vier van onze puppenkids naar gezinnen met kinderen gaan, heeft Janwillem de kinderen verteld hoe zij het beste met de pup om kunnen gaan. De pups lieten zien dat zij al behoorlijk zindelijk zijn. Het liefst wilde iedereen zijn/haar pup al mee naar huis nemen...................

Maandag 20-07-09
Ik ben met Diva, Darwin en Dino in de doggyride (als wandelwagen) naar het dorp gelopen, in diverse winkels geweest, en heb ze op het plein een voor een aan het lijntje naast de Doggyride laten lopen. In eerste instantie had ik ze alle drie tegelijk eruit gehaald, maar dat liep niet zo makkelijk: Diva liep voorop, met haar oortjes en staartje vrolijk rechtovereind, maar de twee heren wilden een andere kant op. ....................

Dinsdag 21-07-09
De hond van de buren is op visite geweest, zodat de pups ook weten dat er andere honden dan Witjes en Teckels zijn. Mo was meer onder de indruk van negen kleine witjes dan de witjes van Mo..................

Woensdag 22-07-09
Voor twee pupoudergezinnen was het vandaag groot feest: zij mochten hun pup op komen halen.
Op de pagina afscheid is te zien welke pups door wie opgehaald zijn en welke (roep)naam zij hebben gekregen.

's Middags ben ik met Delilah, Doeska en Duke naar het dorp gelopen en ook zij mochten op het plein om de beurt aan het lijntje meelopen. Uiiteraard werden zij ook door diverse mensen aangehaald.
Inmiddels had ik al sms-jes gekregen van de beide pupoudergezinnen hoe de reis naar huis verlopen was en 's avonds kreeg ik uitgebreid verslag van allebei hoe het verder was gegaan.

Donderdag 23-07-09
Vandaag was het voor drie pupoudergezinnen feest: ook zij mochten hun pup op komen halen. Ook van hen heb ik al positieve sms-jes ontvangen. Ze hebebn de reis allemaal goed doorstaan.

Het is nu wel leeg in huis hoor........................ er zijn nog maar vier pups over, maar het meest rare gevoel is dat ik nu met "koude voeten" achter de computer zit. Diva maakte er een gewoonte van om elke keer als ik achter de computer zat, op, of in elk geval aan mijn voeten te liggen..........................

Vrijdag 24-07-09
Vandaag was ik van plan om met de overgebleven puppenkids naar het dorp te gaan, maar de weersomstandigheden waren zodanig dat ik niet droog terug zou komen. Ik ben tussen de buien door naar de voetbalvelden geweest, waar ze heerlijk met een ander hondje gespeeld hebben. Onderweg ben ik uiteraard verkeer tegen gekomen, waaronder zelfs een motor.

DSC
SDC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
DSC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
SDC