De laatste week is aangebroken: zeven heerlijke pups (en één extra in mijn hart) zijn acht weken bij ons gebleven. We hebben goede pupouders geselecteerd en dat maakt het naderende afscheid minder moeilijk. 
Ik ben deze week nog met de pups naar het dorp, de markt en de dierenwinkel geweest en uiteraard is er nog knuffelbezoek geweest . De pups hebben zich ontwikkeld tot vrolijke, vrije, mensgerichte, stabiele pups en zijn er klaar voor om "de wijde wereld in te gaan"............................ 

Tevens zijn we druk geweest met het maken van het boekje wat de pupouders meekrijgen, bestaande uit informatie over de eerste levensweken van hun pup en een informatiegedeelte over de verzorging, gezondheid, opvoeding, alleen laten, eerste nacht en dagen etc.  Ik heb de puppenpakketten in orde gemaakt en alle foto's en filmpjes die wij gemaakt hebben op een dvd-tje gezet. Na afloop van de pupmiddag (vorige week zondag) hebben de pupouders het blad  "Ha, die pup" al meegekregen, met de "opdracht" het blad deze week te lezen, zodat ook zij goed voorbereid zijn.

De pups hebben afscheid genomen van het tunneltje: het tunneltje heeft zich kranig gehouden, maar was niet opgewassen tegen zeven dolenthousiaste pups: vrijdagmorgen hebben we het tunneltje in de kliko gedaan.............
She-Ra heeft de pups nog verzorgd, Shanti heeft de kleden van onze geur voorzien. Wij hebben de laatste plaatjes "geschoten", nog extra genoten en uiteindelijk afscheid genomen van onze pups. Toen ze allemaal opgehaald waren, hebben we alles opgeruimd en schoongemaakt.

Hieronder een impressie van de laatste week: