BannerChica

Toen wij She-Ra moesten slapen, was het voor mij heel duidelijk dat ik geen tweede hond meer wilde. Ik was er 1000% van de helft. Niet omdat ik het niet leuk vond, maar omdat ik ruim 40 jaar honden heb gehad en nu "vrij" wilde zijn................... geen verantwoording en kunnen gaan en staan waar en wanneer ik dat wilde. Shanti was ruim negen, dus we zouden nog een aantal jaren plezier van een hond hebben. 

Janwillem wilde nog een hond, maar hij legde zich neer bij mijn besluit neer.
Eén van onze pupouders: Ina van de Laan van Yara's Pride, kreeg in februari 2017 haar laatste nestje: een achterkleinkind van ons eerste Witje: She-Ra. Bij de eerste twee nestjes had Janwillem geholpen bij de bevalling van Yara, maar dit keer kon Ina het prima zelf, het kwam Janwillem slecht uit en ..... wij wilden toch geen pup.

Op een zaterdag, na een workshop van mijn andere grote hobby, besloten ik om zelfs te gaan kijken bij Ina's nestje: dat deed wij elke keer............... 
Heerlijk..... ........ al die witte bolletjes, en die geur.................. Maar: ik wilde absoluut geen pup, ik v overtuigde dat ook met volle zekerheid aan de daar aanwezige pupouders en 's avonds tegen Janwillem.
De volgende ochtend stelde ik Janwillem voor om samen zelfs te gaan kijken bij de pups.................. Ik heb er 's nachts zo over na liggen en denken en besloten om het toch te doen: op voorwaarde dat de Janwillems hond zou worden: hij moest cursus doen en hij was de "hoofdverantwoordelijke". 

Wat ben ik blij met deze beslissing geweest!!! Ik heb echt nog geen moment spijt gehad!!!! Toen wij ook nog onze Shanti hadden moeten laten slapen, was ik zo blij met onze Chica!!!

Chica is zoals een witje moet zijn: onderbroken gereserveerd naar vreemden, stapelgek op bekenden, energiek en enthousiast als we haar ontmoetten er op uit gaan, binnen de roest zelve................. .......... en haar uiterlijk.................. een prachtig, stevig gebouwd teefje, met een spierwitte vacht, die zij van oma Ayla geerfd en donkere ogen.

Wij zijn "het traject ingegaan", hebben volgens het fokreglement van de RZWH de berekende gezondheidsonderzoeken laten doen en haar laten keuren. Op 01-07-2018 is Chica goedgekeurd en mogen wij met haar "fokken".

Schofthoogte 61 cm, HD-B Norbergwaarde 40 uit 40, ED-vrij, MDR1 normaal (vrij), DM N/DM.

Klik  hier  voor haar stamboom.